Konyaspor'da Michalak patlak verdi! Transfer tahtası ona bağlı

Konyaspor’da yönetim kurulu FİFA’daki 6 dosyanın 5’ini kapattı. Michalak’ın eski kulübüyle ilgili son dosya da kapatılınca transfer tahtası açılacak. Kartal yeni sezona iddialı bir ekiple girmek için kolları sıvadı
Konyaspor'da Michalak patlak verdi! Transfer tahtası ona bağlı

Konyaspor gaza bastı. Transfer tahtası kapalı olan TFF’den yabancı kısıtlaması cezalarıyla karşı karşıya olan Konyaspor, ilk iş olarak FİFA’daki 6 dosyayı temizlemek ve transfer yasağını kaldırmak için kolları sıvadı. Yönetim kurulu büyük fedakarlıklarla Konyaspor’un FİFA’daki 6 dosyasından 5’ini kapattı. Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz ve ekibinin yoğun gayretleri neticesinde M'Poku, Muric, NikoRak, Prip ve Bouchalakis’inşahsi ödemeleri ve eski kulüplerine olan borçlardan kaynaklı dosyalar için yaklaşık 1.8 milyon euro ödeme yapıldı.

bayram-hediyesi.png

63 MİLYON LİRA ÖDENDİ

Yaklaşık 63 milyon lira tutarındaki bu büyük ödemenin ardından artık yeşil-beyazlı ekibin FİFA’da tek bir dosyası kaldı. Michalak’ın eski kulübü AhmaktGrzony’e olan 500 bin tutarındaki bu borcun da en kısa sürede ödenip temiz bir sayfa açılmasıyla birlikte transfer yasağını kaldıracak olan Konyaspor akabinde yeni sezonun kadro planlaması için düğmeye basacak. Bu sezon sıkıntılı bir dönem geçiren ve ligde kalmayı son maçın son dakikalarında başara bilen Konyaspor aynı sıkıntıları tekrar yaşamamak adına ince eleyip sık dokuyacak.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum