Konyaspor’da son dakika Niang gelişmesi! Aleksandar Stanojevic bizzat araştırıyor

Konyaspor’da son dakika Niang gelişmesi! Aleksandar Stanojevic bizzat araştırıyor
Yeni sezonda gol yollarında sıkıntı yaşamak istemeyen TÜMOSAN Konyaspor’da gündeme gelen Senegalli forvet M’Baye Niang’in transferi için teknik direktör Alexander Stanojevic’in raporu bekleniyor

Yeni sezonda gol yollarında sıkıntı yaşamak istemeyen TÜMOSAN Konyaspor’da gündeme gelen Senegalli forvet M’Baye Niang’in transferi için teknik direktör Alexander Stanojevic’in raporu bekleniyor.

2023-2024 sezonunda iki kulvarda mücadele edecek ve bu doğrultuda kadrosunda yapılanmaya giden yeşil- beyazlılarda forvet hattına takviye için çalışmalar devam ediyor.

Özellikle Muhammet Demir’in 6 ay sahalardan uzak kalması ve Uche Ikpeazu’nun yetersiz kalmasından dolayı Sokol Cikalleshi'nin yanına golcü arayışlarına başlayan Konyaspor, bonservisi elinde olan 28 yaşındaki Senegalli futbolcu M’Baye Niang için girişimlerini sıklaştırdı.

Oyuncu ile görüşmelerine devam eden yönetim, bir yandan da Stanojevic’in vereceği raporu bekliyor. Başarılı golcüye onay çıkması durumunda yönetim futbolcuya resmi teklifini iletecek.

Fransız oyuncu 2012 yılında 3.30 milyon Euro bedelle Milan'a transfer olmuştu. Ardından Watford, Torino, Rennes, Al Ahli ve Bordeaux formaları giymişti.

28 yaşındaki oyuncu 15 kez giydiği Senegal Milli Takım formasıyla dört kez gol sevinci yaşadı.

Yılmaz Çelik-BBN Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.