Konyaspor’da o imzalar ertelendi! İşte nedeni

Konyaspor’da o imzalar ertelendi! İşte nedeni
Yeni sezona Aleksandar Stanojevic önderliğinde hazırlanan TÜMOSAN Konyaspor’da daha önce anlaşmaya varılan Marlos Moreno ve Yunus Mallı’nın Erzurum kampında olduğu ve imzaların kamptan sonra toplu olarak atılacağı öğrenildi

Yeni sezona Aleksandar Stanojevic önderliğinde hazırlanan TÜMOSAN Konyaspor’da daha önce anlaşmaya varılan Marlos Moreno ve Yunus Mallı’nın Erzurum kampında olduğu ve imzaların kamptan sonra toplu olarak atılacağı öğrenildi.

Konyaspor, transfer çalışmalarını ve kamptaki hazırlıklarını sürdürürken, bu arada kadrosuna dahil ettiği iki ismin 23 Temmuz’dan sonra toplu olarak imza atacakları ifade edildi.

Yönetim, geride kalan sezonda kiralık olarak Konyaspor forması giyen ve performansıyla beğeni toplayan Moreno ile 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştı.

Öte yandan Anadolu Kartalı, 10 numara bölgesi için ise Türkiye’de Trabzonspor ve son olarak Kasımpaşa formaları giyen milli oyuncu Yunus Mallı’yı 1+1 yıllığına kadrosuna dahil etmişti.

Geçtiğimiz gün Konya’ya gelen ve dün takım ile birlikte ikinci etap Erzurum kampına dahil olan oyunculara, yönetim kamptan sonra toplu imza atmayı planladığı öğrenildi.

Erzurum kampındaki; 30 kişilik kadro içerisinde yer alan söz konusu bu iki oyuncu, Konyaspor için bu sezon gerekeni ortaya koyacaklarını yine zirveye oynayacaklarını söylediği belirtildi.

Yılmaz Çelik-BBN HABER

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum