Konyaspor’da şok iddia: Yönetim onay vermedi

Konyaspor’da şok iddia: Yönetim onay vermedi
TÜMOSAN Konyaspor’da son zamanlarda şok olayların ardı arkası kesilmezken, dün gece bomba etkisi yaratacak bir iddia daha ortaya atıldı

TÜMOSAN Konyaspor’da son zamanlarda şok olayların ardı arkası kesilmezken, dün gece bomba etkisi yaratacak bir iddia daha ortaya atıldı.

Yeşil-beyazlı ekipte işler iyi gitmiyor. Konyaspor yönetimi, bazı futbolcuların alacaklarını ödemediği için transfer yasağı durumu ile karşı karşıya.

Aynı zamanda kulübün ciddi anlamda artan borç miktarı ile başı dertte olduğu gelen bilgiler arasında.

Bu olayların üstüne bir de geçen sezon bazı oyunculara yüksek teklifler gelmesine rağmen, Konyaspor yönetiminin bu oyuncuların para kazandırmasına izin vermediği öğrenildi.

Konu ile ilgili dün akşam Konyaspor taraftarı ile Twitter’da sohbet konuşması yapan yeşil-beyazlıların eski sportif direktörü İrfan Kulekaya, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Konyaspor’dan ayrıldıktan sonra ilk kez konuşan Kulekaya, bir çok konuya değindi.

Özellikle bu yaz transfer döneminde para kazanmadan takımdan ayrılan Endri Çekiçi’ye geçen sezon 1 milyon Euro üzerinde bonservis teklif edilmesine rağmen teklifler yetersiz görüldüğü için gönderilmediği ifade edildi.

Kulekaya, aynı süreçte Anadolu Kartalı’nın Polonyalı genç oyuncusu Konrad Michalak’a da yine 3 milyon Euro civarında resim teklif yapılmasına rağmen yönetimin onay vermediğini söyledi.

Alınan bu kararlar taraftarlardan yine büyük bir tepki toplarken, yönetimin sessiz kalması dikkat çekti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum