Konyaspor'da tarihi buluşma. Başkan Korkmaz merak edilen soruyu yanıtladı

Konyaspor'da tarihi buluşma. Başkan Korkmaz merak edilen soruyu yanıtladı

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz ve Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, yeşil-beyaza gönül vermiş taraftarlarla ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bugün Konyaspor’un tarihinde bir ilk gerçekleşti. Konya Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yapılan basın toplantısında Konyaspor yönetimi, basın mensupları ve taraftarlar bir araya geldi. Programda Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut ve Konyaspor’a gönül vermiş taraftarlar katıldı. Başkan Korkmaz ve İkinci Başkan Bulut yeşil-beyazlı taraftarların sorularını yanıtladı.

"GEÇMİŞ YILLARDA DESTEK İSTEDİK"
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz son dönemde Konyaspor'un gündemini meşgul eden Unilever sponsorluk anlaşmasına ilişkin konuştu. Başkan Korkmaz, "Konya'da bir çok sanayici ve ulusal marka var. Bunun yanında da Unilever var. Geçmiş yıllarda Unilever firmasının kapısı çalınmıştı, biz de Unilevere giderek destek istedik. Konyaspor’a bir sponsor bulalım dedik. 2 milyon lira karşılığında hiçbir sanayici destek vermedi. Unilevere gittik ve rica minnet sponsor olmalarını istedik." dedi

"TEPKİYİ OLUMLU KARŞILIYORUZ"
Unilever ile yapılan sponsorluk anlaşmasına gelen tepkileri normal bulduklarını söyleyen Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, "Biz bu marka ile özellikle anlaşmış değiliz. Bu tepkiyi normal karşılıyoruz. 250 bin dolar verelim tabelayı indirelim." ifadelerini kullandı.

"KONYASPOR AYDA 5 MİLYON FAİZ ÖDÜYOR"
Konyaspor'un yaşadığı maddi sıkıntılara değinen Başkan Korkmaz şu ifadeleri kullandı:
"Şehirde sponsorluk anlaşması konusunda yangına gerek yoktu. Bireysel anlamda Filistin’e Gazze’ye şahsi hassasiyetlerimiz hepimizin var. Ancak Konyaspor'un da her kuruşa ihtiyacı var. Bu kadar çaba gösterilmesine rağmen bu Konyaspor ayda 5 milyonun üzerinde faiz ödüyor."

"TRANSFER YASAĞI SORUNUMUZ YOK"
Kulüpte şuanlık herhangi bir transfer yasağı sorunu olmadığını belirten Korkmaz, "Geçtiğimiz dönemlerden dosyalar var. 1 milyar liranın üzerinde borç var. Ama şu anda transfer yasağı sorunumuz yok. Bizim dönemimizden bir dosya bulunmuyor." diye konuştu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.