Konyaspor’dan Mehdi Bourabia bombası!

Konyaspor’dan Mehdi Bourabia bombası!
Son olarak Kayserispor’da forma giyen Mehdi Bourabia'ya Konyaspor’un ilgilendiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kayserispor'un kadrosuna kattığı ve yarım sezonda gösterdiği performans ile taraftarı mutlu eden Mehdi Bourabia'nın sözleşmesi sezon sonu bitti. Kayserispor, Mehdi ile yeniden anlaşmak için masaya otursa da Konyaspor’un da oyuncuyu istediği iddia edildi.

Kayserispor'da geride kalan yarım sezonda 13 maça çıkan ve 3 gol kaydeden Mehdi Bourabia, orta sahadaki etkin rolü ile Kayserispor taraftarının sevgisini kazanmış, aynı zamanda takımın ligde kalmasında kilit rol oynayan isimlerden olmuştu.
Sezon tamamlandıktan sonra Kayserispor ile sözleşmesi sona eren Mehdi Bourabia, boşa düştü. Birçok takım tarafından istenen Bourabia için eski takımı Konyaspor'un da devreye girdiği öğrenildi.

20217-2018 sezonunda Konyaspor forması giyen Mehdi, 39 maçta ilk 11 olarak oynamış ve 2 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

Sezonun sona ermesiyle birlikte, çoğu futbolcuyla yeniden anlaşan Kayserispor, Mehdi ile de masaya oturdu. Ancak futbolcunun yüksek maaş istemesi transferin önüne geçti.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, bu transfer için, ‘Mehdi Bourabia ile masaya oturduk uzlaşmaya yakınız sadece istediği rakama çıkmamız şuan mümkün değil ufak pürüzler kaldı büyük ihtimalle yeni sezonda bizle beraber devam edecek.' ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Konyaspor'un da Mehdi Bourabia ile temasa geçtiği ve 32 yaşındaki Faslı orta sahayı kadrosuna katmak istediği de gelen bilgiler arasında…

Konyasporlu taraftarlar da Mehdi'yi takımda görmek istediklerini sosyal medyadan dile getirdiler.

Kayserispor ile Konyaspor arasında Mehdi Bourabia için büyük çekişme hakim…

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum