Konyaspor'dan ön libero takviyesi! Besic ismi gündemde

Konyaspor'dan ön libero takviyesi! Besic ismi gündemde
Transfer çalışmalarını hızlandıran Konyaspor, 10 veda ve 2 imza ile yoluna devam ediyor. Ön liberoyu güçlendirmek isteyen Konyaspor, Boşnak oyuncuya kanca attı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, Ferencvaros ile yollarını ayıran 31 yaşındaki Boşnak ön libero Muhamed Besic’i gündemine aldı. Ajansspor'dan alınan bilgilere göre; Konyaspor’da transfer harekatı başladı. 2023-2024 sezonunun tamamlanmasının ardından 9 futbolcuya teşekkür eden ve geçtiğimiz günlerde de listeye Yunus Mallı’yı ekleyerek veda listesini 10’a çıkaran Yeşil-Beyazlılar yeni sezona yeni umutlarla ve büyük ölçüde yenilenmiş kadrosu ile çıkacak.

muhamed-besic-1515667535-1718176254.jpg

Muhamed Besic iddiası
Fanatik'in haberine göre; transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor’un, Ferencvaros ile yollarını ayıran 31 yaşındaki Boşnak ön libero Muhamed Besic’i gündemine aldığı iddia ediliyor. Tecrübeli oyuncu, bu sezon çıktığı 14 maçta 1 gol ve 2 asist ile oynadı. Besic, daha önce Everton forması da giydi.

1715472-jpg.webp

3 şampiyonluk yaşadı
Besic, 2021'den bu yana formasını giydiği Ferencvaros ile 3 lig, bir Macaristan Kupası ve bir Macaristan Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı.

47 kez milli formayı giydi
Güncel piyasa değeri 800 bin euro olan 31 yaşındaki futbolcu Bosna Hersek Milli Takımı'nın formasını 47 kez terletme başarısı gösterdi. Tecrübeli ön libero bu maçlanrda iki asist kaydetti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.