Konyaspor'dan sert tavır! Bu sezon asla olmayacak

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Korkmaz, kombine satışları ile ilgili bilgiler vererek bu sezonda ücretsiz yüklemenin asla yapılmayacağının altını çizdi.
Konyaspor'dan sert tavır! Bu sezon asla olmayacak

Tümosan Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz gündeme dair açıklamalarda bulundu. Umut Nayir’in bonservisinin iki takımda olması biraz süreci zorlaştırdı. Melih Bostan ve Umut Nayir’e toplam 500 bin euro bonservis bedeli ödeyeceğiz diyen Başkan Korkmaz, "Cuma günü takımımız yurt dışı kampından dönecek, transfer yasağı ile ilgili 6 dosyanın 5'ini halettik sadece 1 tanesi kaldı. Bu sezon 6 bin 500 adet kombine bilet satışı gerçekleşti.

whatsapp-image-2024-08-01-at-14-25-45.jpeg

Galatasaray maçı öncesi satışların artmasını bekliyoruz. Hiç bir taraftar grubuna da ücretsiz yükleme yapılmayacak. Stadyumda için bazı planlar var. Deplasman tribünü Galatasaray maçına yetişsin diye Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ricada bulunduk. Transferler ile ilgili de Umut Nayir’in bonservisinin iki takımda olması biraz süreci zorlaştırdı. Melih Bostan ve Umut Nayir’e toplam 500 bin euro bonservis bedeli ödeyeceğiz" dedi.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum