Konyaspor’dan sürpriz orta saha hamlesi!

Konyaspor’dan sürpriz orta saha hamlesi!
2023-2024 sezonu hazırlıklarına ve transfer çalışmalarına son sürat devam eden TÜMOSAN Konyaspor’da flaş bir isim gündeme geldi

2023-2024 sezonu hazırlıklarına ve transfer çalışmalarına son sürat devam eden TÜMOSAN Konyaspor’da flaş bir isim gündeme geldi. Yeşil-beyazlıların, Samsunspor’un deneyimli orta saha futbolcusu Yusuf Emre Gültekin ile ilgilendiği iddia edildi.

İşte detaylar...

Dış transferde şu ana kadar Marlos Moreno ve Yunus Mallı ile anlaşan ancak her iki oyuncuya imza attırmayan Konyaspor için ortaya sürpriz bir isim atıldı.

Yeşil-beyazlıların Süper Lig’in yeni takımı Samsunspor’da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin ile ilgilendiği ifade edildi.

Ajansspor’un haberine göre; Samsunspor ile şampiyonluk yaşayan 30 yaşındaki orta saha, Konyaspor’un transfer listesinde olduğu ifade edildi.

Öte yandan Konyaspor cephesinden henüz iddia ile ilgili bir açıklama gelmezken, taraftarlar Konyaspor’un 1.lige hazırlık kadrosu kurduğuna yönelik hamleler yaptığı görüşünde bulundu.

259 MAÇ 15 GOL 14 ASİST

Kariyerinde 6 farklı takımın formasını giyen Yusuf, 259 resmi maça çıktı. 30 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 15 kez rakip fileleri havalandırdı, 14 de asist yaptı.

YUSUF KİMDİR?

Doğum tarihi: 12.03.1993
Boy: 1.80
Pozisyon: orta saha

Piyasa değeri: 200 bin Euro

OYNADIĞI TAKIMLAR: Gençlerbirliği, Hacettepe (kiralık), Boluspor (kiralık), Erzurumspor, Ümraniyespor, Samsunspor.

Yılmaz Çelik-BBN HABER

041a4755-08a3-415b-b447-bc9ff074e8fd.jpeg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum