Konyaspor'u bekleyen büyük tehlike! Eski sportif direktör doğruladı

Konyaspor'u bekleyen büyük tehlike! Eski sportif direktör doğruladı
Ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren Konyaspor’a kötü haber kapıda. Yeşil-beyazlı ekibin eski oyuncularından Paul Jose M’Poku ve Domagoj Pavicic kalan ödemelerini almadıkları ve Konyaspor’un transfer yasağına maruz kalabileceği iddia edildi

Son zamanlarda ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren Konyaspor’a kötü haber kapıda. Yeşil-beyazlı ekibin eski oyuncularından Paul Jose M’Poku ve Domagoj Pavicic kalan ödemelerini almadıkları ve Konyaspor’un transfer yasağına maruz kalabileceği iddia edildi.

Süper Lig'de gözünü yeni sezona çeviren Konyaspor için büyük tehlike kapıda.

Yeşil-beyazlı kulüp, 2021'in Temmuz ayında Demokratik Kongo’lu orta saha Paul Jose M’Poku’yu Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Wahda’dan transfer etmişti.

Performansıyla beklentilerin altında kalan 31 yaşındaki oyuncu ile geçtiğim yaz transfer döneminde yollar ayrılmıştı.

Yönetimin oyuncunun kalan alacaklarını ödemediği için FIFA’lık olduğu öğrenildi.

Öte yandan yeşil-beyazlı ekibin geçen sezon kadrosuna kattığı ve bu yaz transfer döneminde sözleşmesini karşılıklı feshettiği bir diğer oyuncu Domagoj Pavicic’in de yine alacaklarını almadığı için Konyaspor’u FIFA’ya şikayet ettiği ifade edildi.

Bu hususlar doğrultusunda yeşil-beyazlı yönetimin her iki oyuncuya da önümüzdeki günlerde alacaklarını ödememesi durumunda transfer yasağı ile karşı karşıya kalacağı iddia edildi.

Ayrıca bu iddiaları, Konyaspor'un eski sportif direktörü İrfan Kulekaya'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla doğruladı.

Öte yandan yine Konyaspor’un eski oyuncularından Zuta ve Amir'in transfer edildiği Zelezniçar kulübüne olan borçların ödenmediği için yeni sezonda oyunculara lisans çıkartılmasının sıkıntılı olduğu gelen bilgiler arasında.

Yönetimin bu konuda şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmaması, taraftarlar tarafından büyük bir tepki ile karşılandı.

Yılmaz Çelik-BBN HABER

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum