Konyaspor’un değeri o kadar çok düştü ki! İşte o sıralama

Konyaspor’un değeri o kadar çok düştü ki! İşte o sıralama
Trendyol Süper Lig’in en değerli takımları belli oldu. 2023-24 sezonunda Fenerbahçe 187 milyon Euro ile birinci sırada yer aldı. TÜMOSAN Konyaspor ise geçen seneye göre 24 milyon Euro değer kaybı ile 22 milyon Euro ile onuncu sırada yer aldı

Trendyol Süper Lig’in en değerli takımları belli oldu. 2023-2024 sezonunda Fenerbahçe 187 milyon Euro ile birinci sırada yer aldı.

Temsilcimiz TÜMOSAN Konyaspor ise geçen seneye göre 24 milyon Euro değer kaybı ile 22 milyon Euro ile onuncu sırada yer aldı.

Yeni sezonun başlamasına çok kısa bir süre kala takımlar kadrolarını güçlendiremeye devam ediyor.

Alman internet sitesi transfermarkt'ın verilerine göre; 2023-2024 sezonunda Süper Lig'in en değerli kadrosu belli oldu.

Geçen sezonda zirvede yer alan Fenerbahçe, bu sezonda sıralamayı kimseye vermedi ve 187 milyon Euro ile birincilik koltuğuna oturdu. Konyaspor ise geçen sezon 46 milyon Euro olan piyasa değerinden 22 milyon Euro ile onuncu sırada kendisine yer buldu.

Sarı-lacivertli takımın ardından, 171 milyon Euro kadro değeriyle Galatasaray ikinci sırada, 97 milyon Euro ile Trabzonspor üçüncü sırada, 86 milyon Euro ile değeriyle Beşiktaş dördüncü sıraya yerleşti.

Ligin piyasa değeri en düşük ekibi ise 10 milyon Euro takım değeriyle Süper Lig’in yeni takımlarından Pendikspor olarak gösterildi.

Öte yandan Süper Lig'de yer alan 20 takımın toplam kadro değeri ise 863 milyon Euro olarak ifade edildi.

Yılmaz Çelik-BBN HABER

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum