Konyaspor’un eski oyuncusu Antalyaspor’un başını yaktı

Bir dönem Konyaspor’da da forma giyen ve Antalyaspor ile sözleşmesini fesh eden Zymer Bytyqi, kırmızı- beyazlı kulübü FIFA’ya şikayet etti.
Konyaspor’un eski oyuncusu Antalyaspor’un başını yaktı

Transfer engelini geçtiğimiz hafta açan Antalyaspor’a yeni bir yasak geldi. Nisan ayında sözleşmesini fesih eden Zymer Bytyqi’nin yaptığı şikayetle kulüp yeni bir ceza daha aldı.

Antalyaspor’a FIFA’dan bir kötü haber daha geldi. Geçtiğimiz hafta yaklaşık 1.3 milyon Euro ödeme yaparak 240 gün süren transfer engelini kaldıran Antalyaspor’a yeni bir ceza daha geldi. Akdeniz ekibi, geçtiğimiz nisan ayında alacakları sebebiyle sözleşmesini tek taraflı fesih eden Zymer Bytyqi’nin yaptığı şikayet sebebiyle transfer engeli cezası aldı.

2 milyon Euro’yu bulabilir

Antalyaspor’dan 3 aylık alacağı bulunan Kosovalı futbolcunun, FIFA’nın aldığı karar doğrultusunda 3 aylık maaşının yanı sıra 2025-2026 sezonunun sonuna kadar olan sözleşmesinin tüm hak edişlerini alabileceği belirtildi. FIFA’nın verdiği bu kararın paralelinde Bytyqi’nin yaklaşık 2.2 milyon Euro alacaklı olacağı da dikkat çekilen detaylar arasında yerini aldı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum