Konyaspor'un eski stoperi tarihi ilki yaşadı

Konyaspor'un eski stoperi tarihi ilki yaşadı
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2.ön elem turunda ilk maçında Zalgiris ile 2-2 berabere kaldı. Konyalı Abdülkerim Bardakcı da kariyerinde ilk kez bir şampiyonlar ligi mücadelesinde ter dökerken, takımı adına da ilk golü kaydeden isim oldu

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2.ön elem turunda ilk maçında Zalgiris ile 2-2 berabere kaldı. Konyalı Abdülkerim Bardakcı da kariyerinde ilk kez bir şampiyonlar ligi mücadelesinde ter dökerken, takımı adına da ilk golü kaydeden isim oldu.

Geride kalan sezonu zirvede tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön elemeden başladı. Zalgiris ile 2-2 berabere kalarak tur umudunu İstanbul’a taşıyan Galatasaray’da, Konyaspor’un geçen sezonun başında 2.8 milyon Euro’ya sattığı Abdülkerim, performansıyla beğeni toplarken, kariyerinde hem ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçında oynadı hem de ilk kez gol sevinci yaşadı.

28 yaşındaki Konyalı sol stoper, maçın 75.dakikasında Sergio Oliveira'nın ortasında güzel bir kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu.

Yılmaz Çelik-BBN HABER

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.