Konyaspor'un gözü sahada kulakları rakiplerinde olacak

Konyaspor'un gözü sahada kulakları rakiplerinde olacak
Kümede kalma yolundaki düğüm son iki haftaya taşınırken bu hafta sonu oynanacak maçların sonuçları merakla bekleniyor. Halen korkulu rüyalar gören Konyaspor’un Kayseri’den alacağı 1 puan ligde kalmasını sağlayabilir…

Trendyol Süper Lig’de dananın kuyruğu kopuyor. Ligde şampiyonluk yarışı kadar kümede kalma mücadelesi de nefes keserken son 180 dakika elde kağıt kalem hesap üstüne hesap yapılıyor. Ligde küme düşme endişesi yaşayan 8 takım arasında olan Konyaspor’un bu hafta deplasmanda oynayacağı Kayserispor karşılaşmasında alacağı sonuç ve diğer rakiplerinin birbirleriyle oynayacakları maçlardan çıkacak sonuç yeşil-beyazlıların ligde kalmasını garantileyebilir. Haftaya 40 puanla 14.sırada giren yeşil-beyazlıların Kayseri deplasmanında alacağı galibiyet halinde rakiplerinin durumuna bakmaksızın ligde kalması garanti olacak. Konyaspor’un bu kritik deplasmanda alacağı 1 puan bile ligde kalmasını sağlayabilir.

img15052024202858-3qg9m.png

RAKİPLERİN MAÇLARINA YAKIN MARKAJ

41 puanlı rakibi Kayserispor ile berabere kalması durumunda puanını 41’e yükseltecek yeşil-beyazlılar aynı saatte oynanacak diğer maçların sonucuna bakacak. Bu maçlarda Beşiktaş’ın Hatayspor’u mağlup etmesi, Ankaragücü-Pendik maçında İstanbul ekibinin puan kaybetmesi, Gaziantep FK-Karagümrük maçında ise ev sahibi takımın maçı kazanması halinde bitime 1 hafta kala Konyaspor matematiksel olarak ligde kalmış olacak ve Galatasaray ile oynanacak son hafta maçında prestij mücadelesi verecek.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.