Konyaspor’un o iki oyuncusu filozof oldu!

Konyaspor’un o iki oyuncusu filozof oldu!
Sezon öncesi oldukça yoğun bir süreçten geçen TÜMOSAN Konyaspor’da stoper oyuncuları Adil Demirbağ ile Francisco Calvo, filozof sözleri ile dikkatleri çekti

Sezon öncesi oldukça yoğun bir süreçten geçen TÜMOSAN Konyaspor’da stoper oyuncuları Adil Demirbağ ile Francisco Calvo, filozof sözleri ile dikkatleri çekti.

Transferin gözdesi olan her iki oyuncu da belli aralıklarla sosyal medya hesaplarından filozof sözlerle imalı paylaşım yapmaları dikkat çekti.

Geçtiğimiz gün Rizespor ile anlaşan ancak başka takımlardan teklif aldığı için transfer masasından kalkan Adil Demirbağ, antrenmandan bir fotoğraf paylaşarak “Herşey kolay olmadan önce zordur” notunu düştü.

56f86fd3-fa64-49fa-9b7d-0cf651f6d5e9.jpgYeşil-beyazlı ekibin bir diğer stoper oyuncusu Kosta Rikalı Francisco Calvo ise yine sosyal medya üzerinden, “Daha önce bugün sahip olduğum zihniyete sahip olsaydım, bu kadar çok hata yapmazdım. Ama bugün sahip olduğum ziynet o hatalar sayesinde” şeklinde beyin emojili bir paylaşımda bulundu.

1563c3b3-1b7b-464f-b2f5-b47bdea24b9d.jpgHer iki oyuncunun dikkat çeken sözlerle yaptıkları paylaşımlar, taraftar tarafından ayrılacaklar mı? şekilde yorumlandı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum