Konyaspor’un ikinci kalecisi belli oldu

Konyaspor’un ikinci kalecisi belli oldu
İç transferde hareketli günler geçiren TÜMOSAN Konyaspor’da, kaleci Erhan Erentürk ile yolların ayrılmasın ardından ikinci ve üçüncü kaleciler belli oldu

İç transferde hareketli günler geçiren TÜMOSAN Konyaspor’da, kaleci Erhan Erentürk ile yolların ayrılmasın ardından ikinci ve üçüncü kaleciler belli oldu.

Yeşil-beyazlı ekibin geçen sezonun başında kadrosuna dahil ettiği ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan ikinci kaleci konumundaki Erhan Erentürk ile karşılıklı anlaşma ile yollar ayrıldı. Bu durumun ardından Anadolu Kartalı’nda ikinci kaleci olarak 18 yaşındaki Mehmet Erdoğan’ın şans bulması bekleniyor. Bir diğer genç kaleci Deniz Ertaş ise üçüncü kaleci olarak kadroya girecek.

Konyaspor’un farklı alt yapı kategorilerinde forma giyen ve başarılı performans gösteren her iki kalecinin de yeni sezon ile birlikte forma şansı bulması bekleniyor.

Öte yandan geçtiğimiz gün basın açıklamasında bulunan teknik direktör Alexandar Stanojevic de Mehmet ve Deniz ile özel ilgilendiklerini ve forma şansı bulacaklarını ifade etmişti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.