Konyaspor’un ilginç Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe fikstürü! Son 4 sezon…

Konyaspor’un son yıllarda ligin son maçlarını şampiyonluk yaşamış İstanbul takımlarına karşı oynaması dikkat çekti. İşte detaylar…
Konyaspor’un ilginç Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe fikstürü! Son 4 sezon…

2024-25 sezonunun fikstür çekimi yapıldı. Konyaspor, sezonun ilk maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşırken, son maçını ise evinde Fenerbahçe ile oynayacak.

Yeşil-beyazlı ekibin son yıllarda ligin son maçlarını şampiyonluk yaşamış İstanbul takımlarına karşı oynaması dikkat çekti.

Anadolu Kartalı, söz konusu son 4 sezonluk dilimde ligin son maçlarını ya Beşiktaş, ya Galatasaray ya da Fenerbahçe’ye karşı oynadı.

Teknik direktör Ali Çamdalı’nın öğrencileri, 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında son hafta maçlarında Beşiktaş ile üst üstte karşılaşmış ve sahadan 1-1 ve 3-3’lük skorlarla berabere ayrılmıştı.

Konyaspor, geçen sezon ise ligin son hafta maçında yine şampiyonluk yaşamış takımlardan biri olan Galatasaray’ı konuk etti ve sahadan 3-1’lik skorla mağlup ayrıldı.

Yeşil-beyazlılar, bu sezon da yine şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile ligin son haftasında Konya’da kozlarını paylaşacak.

Konyaspor ayrıca 2015-16 sezonunda Beşiktaş (2-1 G), 2016-17 sezonunda Galatasaray (2-1 M) ve 2017-18 sezonunda da Fenerbahçe (3-2 M) ile ligin son maçında karşı karşıya gelmişti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.