Konyaspor’un istediği Umut Nayir’e talipler artıyor

Transferde atağa kalkan ve önce Cenk Tosun sonra da Oğuz Aydın transferlerini tamamlayan Fenerbahçe’de kadrodan ayrılacak isimler de netlik kazanıyor. Özellikle Cenk Tosun’un transfer edilmesiyle forma şansı iyice azalan Umut Nayir’in talipleri artıyor.
Konyaspor’un istediği Umut Nayir’e talipler artıyor

Transferde atağa kalkan ve önce Cenk Tosun sonra da Oğuz Aydın transferlerini tamamlayan Fenerbahçe’de kadrodan ayrılacak isimler de netlik kazanıyor. Özellikle Cenk Tosun’un transfer edilmesiyle forma şansı iyice azalan Umut Nayir’in talipleri artıyor. Konyaspor’un kadrosunda görmek istediği golcü futbolcunun durumunu Antalyaspor da takip ediyor.


Konya ile Rize de takip ediyor

Halen Fenerbahçe ile Avusturya kampında bulunan 31 yaşındaki futbolcu için net karar henüz karar verilmezken, Jose Mourinho’nun raporuna göre girişimlere başlanacak. Sarı-Lacivertlilerin Cenk Tosun’u transfer etmesiyle birlikte takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Umut Nayir için Antalyaspor’un dışında başka ekipler de sırada bekliyor. Golcü futbolcu için Antalyaspor’un yanı sıra Rizespor ve Konyaspor’un da girişimleri bulunuyor.

Fazla şans bulamadı

Geçtiğimiz sezon başında da Antalyaspor’un gündemine gelen Umut Nayir, o dönem Fenerbahçe’ye imza attı. Sarı-Lacivertlilerde fazla forma şansı bulamayan başarılı futbolcu, 13 maça çıkarken gol ya da asist katkısı koyamadı. Devre arasında kiralık olarak transfer olduğu Pendikspor ile küme düşme tecrübesi yaşayan Nayir, İstanbul ekibiyle 18 maçta 5 gol ve 1 asist üretti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.