Konyaspor’un zafer haftası: İki branşta üç galibiyet!

Konyaspor’un zafer haftası: İki branşta üç galibiyet!
Konyaspor, bu hafta çıktığı iki branşta üç galibiyet aldı. Yeşil-beyazlı takım futbol ve basketbolda rakiplerine karşı üstünlük sağlarken önemli zaferler yaşadı. İşte Konyaspor’un zafer haftası...

Konyaspor, bu hafta çıktığı iki branşta üç galibiyet aldı. Yeşil-beyazlı takım futbol ve basketbolda rakiplerine karşı üstünlük sağlarken önemli zaferler yaşadı. İşte Konyaspor’un zafer haftası...

1922 KONYASPOR LİGDE KALMAYI BÜYÜK ORANDA GARANTİLEDİ

Konyaspor’un pilot takımı 1922 Konyaspor, TFF 3. Lig 3. Grup’ta 28.hafta maçında deplasmanda Sivas Dört Eylül’e konuk oldu. Bu maç öncesinde topladığı 24 puanla düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan ve 5 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan yavru kartal, zorlu rakibini 2-0’lık skorla devirmeyi başardı. Puanını 27’ye yükselterek en yakın rakibine 5 puan fark atan yeşil-beyazlı ekip, son iki haftada bir puan alması durumunda rakiplerinin durumuna bakmaksızın ligde kalmayı garantileyecek.

KONYASPOR, İSTANBUL’DAN PAŞALAR GİBİ DÖNDÜ

Trendyol Süper Lig’in bitimine 6 hafta kalan hem zirve yarışı hemde ligde kalma yarışında heyecan devam ediyor. Son haftaların formda takımı Konyaspor, 32.hafta maçında bu sezonun flaş takımı Kasımpaşa’ya konuk oldu. Yeşil-beyazlı ekip, mutlak kazanması gereken maçtan rakibini Ndao ve Guilherme’nin penaltıdan kaydettiği golle 2-0 mağlup etti ve hayati bir üç puanı hanesine yazdırdı.

Ligde kalma yolunda direkt rakiplerinin de puan kaybettiği haftada 36 puana ulaşan Anadolu kartalı, kalan 6 haftada en az 7 puan alması durumunda yine ligde kalmayı garantilemiş olacak. Teknik direktör Omerović’in öğrencilerin 33. hafta maçında cumartesi günü sahasında yine direktörlerinden olan Alanyaspor’u konuk edecek.

DEV KARTALLAR UMUDUNU SON HAFTAYA TAŞIDI

Dev Kartallar, Türkiye Erkekler Basketbol 1.Ligine 33. hafta maçında Kocaeli temsilcisi Çayırova Bld’ye konuk oldu. Yeşil-beyazlı takım, maç boyunca etkili olan temsilcimiz rakibini 92-86 mağlup ederek 4 maç aradan galip ayrıldı ve lige kalmayı son haftaya bıraktı.

Koç Gencer Baytimur idaresindeki Konyaspor, bu sonuçla 12.galibiyetini alarak düşme hattında son sırada yer aldı. Dev kartallar, son hafta maçında 21 Nisan Pazar günü evinde Ankaragücü’nü konuk edecek. Yeşil-beyazlılar rakibini devirip, Kocaeli Kağıtspor’un Balıkesir’e ve Haremspor’un da Alagöz Iğdır’a yenilmesini bekleyecek.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.