Mustafa Kavaf’tan Konyaspor’a destek!

Kavaf Holding yönetim kurulu başkanı Mustafa Kavaf, yeşil-beyazlı kulübe bağışta bulunarak destek oldu.
Mustafa Kavaf’tan Konyaspor’a destek!

Kavaf Holding yönetim kurulu başkanı Mustafa Kavaf, yeşil-beyazlı kulübe bağışta bulunarak destek oldu. Konyaspor sevdalısı genç iş insanı Mustafa Kavaf gerek stadyumdaki reklam alanları gerekse de bağışlarla kulübe olan desteğini her fırsatta gösteriyor

Konyaspor kulübü, maddi destekte bulunan isimleri ve firmaları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak teşekkür etti. Açıklanan listede Kavaf Holding yönetim kurulu başkanı Mustafa Kavaf da yer aldı. Konyaspor’a birçok alanda uzun yıllardır destek veren Kavaf, geçtiğimiz yıl da stadyumdaki led reklam alanlarında ve basketbol salonundaki reklam panolarında yer alarak kulübe katkı sağlamıştı.

MUSTAFA KAVAF KİMDİR?

Kavaf Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kavaf, 1977 Konya doğumludur. İnşaat alanında birçok projeye imza atan Mustafa Kavaf, 2001’de kurduğu Delta Group Mimarlık markasıyla gelişmiş sanayi mimarisini Konya'ya kazandırmıştır. Mustafa Kavaf aynı zamanda BBN Medya Grup’un imtiyaz sahibidir.
Mimarlıktan mühendisliğe, madencilikten akaryakıta, medyadan yazılıma, tarımdan hayvancılığa pek çok sektörde faaliyet gösteren Kavaf Holding ise faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde küresel bir marka olma amacıyla emin adımlarla yürüyor.

a4993bfb-1cc9-49d3-9ccb-543f699246b2.jpeg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum