O yıldızın Konyaspor maçında oynaması zor

O yıldızın Konyaspor maçında oynaması zor

Trabzonspor’da bu sezon yaşadığı talihsiz sakatlıklar sebebiyle sıkça formasından uzak kalan Visca’nın, Konyaspor’a karşı forma giyip giyemeyeceği merak ediliyor

Süper Lig’in 32. haftasında temsilcimiz Konyaspor’a konuk olacak Trabzonspor’da, Edin Visca’nın karşılaşmaya yetişip yetişmeyeceği merak ediliyor. Kas yaralanması sebebiyle Beşiktaş ve Sivasspor maçlarını kaçıran Bosna Hersekli yıldız oyuncu, hafta için yapılan antrenmanlarda henüz takımla çalışmış değil. Bireysel olarak çalışmalarını sürdüren 33 yaşındaki kanat oyuncusunun, Konyaspor maçına yetişme ihtimalinin çok düşük olduğu öğrenildi.

Edin Visca’nın, Konyaspor ile Cumartesi günü oynanacak olan lig mücadelesinin ardından durumunun değerlendirileceği belirtildi. Bu sezon kol kırığı ve köprücük kemiğindeki yırtık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Visca, ligde geride kalan 32 haftada 7 maça çıkarken, 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Bosna Hersekli oyuncu, geçtiğimiz sezon arasında bordo mavili ekibe katılmış ve şampiyonluğa önemli katkılar yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.