Ömerovic'ten duygusal Aykut Kocaman yorumu! Benim için çok şey...

Ömerovic'ten duygusal Aykut Kocaman yorumu! Benim için çok şey...
Konyaspor'un teknik direktörü Fahrudin Ömerovic, uzun süre birlikte çalıştığı Aykut Kocaman'ın önünü açtığını belirterek, "Aykut Kocaman benim için çok şey ifade ediyor. Futbolculuk dönemiyle beraber 28 yıl oldu" dedi.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33.haftasında Cumartesi günü sahasında Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Yeşil-beyazlı ekibin 63 yaşındaki Boşnak teknik direktörü Fahrudin Ömerovic, Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan önce TRT Spor'a yaptığı açıklamada, Aykut Kocaman ile 28 yıllık bir beraberliklerinin olduğun ve kendisinin gönlündeki yerinin çok farklı olduğunu söyledi.

Ömerovic, uzun süre birlikte çalıştığı teknik direktör Aykut Kocaman ile ilerde belki tekrardan yollarının kesişeceğini aktararak, “1996 senesinde Aykut Kocaman, Sergen Yalçın, Oğuz ve Gökhan Keskinli kadro çok iyiydi. 28 senelik bir beraberliğimiz var. Aykut Kocaman benim için çok şey ifade ediyor. Takım arkadaşı olduk, yoldaş olduk. Ben onun arkadaşı oldum. Bende ki yeri çok farklı. Bana yardımcı olmak için hep destek oldu. Güzel bir yolumuz vardı. Belki tekrar o yolda karşılaşırız. Aykut hoca ile çalışırken ayrılmayı hiç düşünmedim. Bana saygı gösterdi ve önümü o açtı.” şeklinde görüş belirtti.

Konyaspor ile 15 maça çıkan Boşnak çalıştırıcı, 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 1.53 puan ortalaması yakaladı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum