Palut, Konyaspor’un o futbolcularına göz koydu

Palut, Konyaspor’un o futbolcularına göz koydu

Süper Lig’e yeniden yükselen Çaykur Rizespor transferde kolları sıvadı. İlhan Palut ile anlaşma masasında olan Karadeniz ekibi Konyaspor’dan 3 ismi gündemine aldı

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte kulüpler transfer için kollarını sıvadı. 1 yılaradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizsespor’da transferde vakit kaybetmeden imzaları attırmanın peşinde. İlk olarak takımı Süper Lig’e çıkartan teknik patron Bülent Korkmaz ile yolları ayıran Karadeniz ekibinde son olarak Konyaspor’u çalıştıran genç teknik adam İlhan Palut ile sözleşme imzalanma aşamasına gelindi.

whatsapp-image-2022-08-23-at-18-47-54-1-1024x1024.jpeg

Rize ekibinde görev yapmaya hazırlanan İlhan Palut ise alınması istediği isimleri yönetimine bildirdi. Ç.Rizespor’un listesinde Konyaspor’un 3 önemli isminin de bulunduğu iddia edildi. Palut’un yeşil-beyazlı ekibin kilit isimleri; Adil, Guilherme ve Çekici’nin takıma kazandırılmasını istediği gelen bilgiler arasında.

80671.jpg

Bu futbolculardan Adil ve Guilherme’nin Konyaspor ile olan sözleşmesi devam ederken, Endri Çekici’nin sözleşme süresi ise sona erdi. Ligin en iyi sol beklerinden olan Guilherme ve takımın stoperlerinden Adil’i kadroda tutmak isteyen yeşil-beyazlı yönetim bu oyuncuların gitme talebi olması durumunda ise durum değerlendirmesi yapacak. Takımdan ayrılmak istediği öğrenilen Çekici’nin durumu ise Arnavut oyuncunun kararına bağlı durumda.

18250.jpg

346184.jpg

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum