Pazuband Ona Emanet; İşte Konyaspor’un Yeni Kaptanı

Pazuband Ona Emanet; İşte Konyaspor’un Yeni Kaptanı

Konyaspor’da yeni sezon öncesi takım kaptanlığı yapacak isimler belirlendi. Yeşil-beyazlı takımda daha önce de kaptanlık yapan 34 yaşındaki Guilherme Sitya, teknik direktör Ali Çamdalı tarafından tekrardan takım kaptanlığına getirildi

Konyaspor’da yeni sezon öncesi takım kaptanlığı yapacak isimler belirlendi. Yeşil-beyazlı takımda daha önce de kaptanlık yapan 34 yaşındaki Guilherme Sitya, teknik direktör Ali Çamdalı tarafından tekrardan takım kaptanlığına getirildi.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Kayseri’de sürdüren Konyaspor’un takım kaptanları belli oldu.

BBN Haber Gazetesi'nin haberine göre; yeşil-beyazlıların teknik direktörü Ali Çamdalı, Guilherme Sitya takım kaptanı olarak belirledi. 34 yaşındaki Brezilyalı yıldız 1. kaptanlık görevini üstlenecek.

Tecrübeli sol bek oyuncusu dün oynanan Almira hazırlık karşılaşmasında kaptanlık pazuband’ını taktı.

Guilherme, geçen sezonun başında birinci kaptan olmuş ancak daha sonra yaşanan bazı gelişmelerden sonra kaptanlık bandı Soner Dikmen’e verilmişti.

Konyaspor’da diğer kaptanlar ise Sokol Cikalleshi, Adil Demirbağ, Yasir Subaşı ve Jevtovic’in olması bekleniyor.

Guilherme sadece kaptanlık değil, takımın liderliğini de üstlenecek; hem saha içinde hem de saha dışında liderlik özelliğiyle takımın toparlayıcısı olacak.

Takım arkadaşlarıyla oldukça iyi bir iletişime sahip olan tecrübeli yıldız, ilerleyen yaşına rağmen en çalışkan, antrenman disiplini en üst düzeyde olan isim olarak dikkat çekiyor.

img-6953.jpeg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum