POTADA KRİTİK VİRAJ

POTADA KRİTİK VİRAJ

Pazar günü Bursaspor ile karşılaşacak olan Konyaspor Basketbol, dün öğleden sonra yaptığı idmanla zorlu maçın hazırlıklarına başladı

TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden AYOS Konyaspor Basketbol, 25. hafta mücadelesinde pazar günü deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizde Darüşşafaka maçı sonrasında verilen izin sona ererken, dün öğleden sonra gerçekleştirilen idmanla Bursaspor maçının mesaisi başladı. Başantrenör Can Sevim yönetiminde Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürerken, oyuncuların moralli ve istekli görüntüleri teknik heyetin yüzünü güldürdü.

POTANIN Kartalları bugün yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek. Hafta boyunca günde tek antrenman gerçekleştirecek olan Konyaspor Basketbol, programda değişiklik olmaması halinde Bursa’ya ise cumartesi günü gidecek. Ligdeki 9 haftalık galibiyet özlemine Darüşşafaka zaferiyle son veren Konyaspor Basketbol, zorlu Bursa deplasmanında da kazanarak ligde kalma umudunu korumak istiyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.