Selçuklu Belediye Süper Lig’e çıktı. Rakip Galatasaray

Selçuklu Belediye Süper Lig’e çıktı. Rakip Galatasaray
Mavi-beyazlı kulüp yeni sezonda o branşta Süper Lig’de boy gösterecek ve aralarında Galatasaray’ın da olduğu birbirinden dev rakiplerle boy ölçüşecek…

Konya’nın en büyük spor kulübü apoletini taşıyan Selçuklu Belediyespor, spora ve sporcuya verdiği desteklerin karşılığını bir bir almaya devam ediyor. Bu sezon özellikle futbol branşında elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çekip U16’da Türkiye şampiyonluğu, U17’de Türkiye ikinciliği başarılarını elde eden Selçuklu Belediyespor su topu branşında da parlak bir sezon yaşadı.

e8d83bf25d4c296915797800092e1def.jpg

Sutopu 1.Liginde şehrimizi temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Sutopu Takımı, 18 takımın yer aldığı 2023-2024 sezonunu ikinci sırada tamamladı. 4 takımın katıldığı Play-Off maçlarında da başarılı olan mavi-beyazlılar adını Süper Lig’e yazdırdı.

Yeni sezonda aralarında su topunda bir ekol olan Galatasaray’ın da olduğu ENKA, Heybeliada ve Adalar Su Sporları Kulübü gibi takımlarla boy ölçüşecek temsilcimiz, denizi olmayan bir ilin su topu takımı olarak Süper Lig’de Anadolu’nun gururu olacak.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.