Süper Lig'in yeni ekibi Konyaspor'daki oyuncuyu radarına aldı

Süper Lig'in yeni ekibi Konyaspor'daki oyuncuyu radarına aldı
Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek Bodrum Futbol Kulübü, dış transferde hareketlendi.

Antalyaspor’dan golcü Britt Assombalonga ile ilgilenen yeşil-beyazlıların son olarak Konyaspor’da kiralık olarak forma giyen Alexandru Cicaldau’yu listesine aldığı bildirildi.
Bonservisi Galatasaray’da olan 26 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda sarı-kırmızılılarda düşünülmediği öğrenildi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un kalmasına sıcak bakmadığı Cicaldau için Bodrum FK’nın devreye girdiği iddia edildi. Geçen sezon Konyaspor’da 31 maça çıkan orta saha oyuncusu 1 kez gol sevinci yaşadı.

bodrumun-gozu-eski-kartalda.jpg

KULÜP ARANIYORDU

Sezonu Konyaspor’da geçiren ve büyük ümitlerle transfer edildiği yeşil-beyazlılarda beklentilerin çok uzağında kalan Rumen oyuncu Alexandru Cicaldau sezon bitimiyle birlikte bonservisini elinde bulunduran Galatasaray’a dönmüştü. Ancak sarı-kırmızılı takım Alexandru Cicaldau’ya kapıyı gösterdi. Rumen orta saha oyuncusuna yeni sezon planlamasında düşünülmediğini belirtilip kendisine takım bulması istendi. Galatasaray’ın Cicaldau için her türlü kolaylığı sağlayacağı öğrenildi.
26 yaşındaki Cicaldou geride kalan 2023-2024 sezonunda Konyaspor formasını 31 lig ve 1 kupa maçında terletirken takıma 1 gollük katkı verebildi.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum