BAŞKAN HASAN KILCA, MİLLETVEKİLİ AHMET SORGUN İLE BİRLİKTE ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU

BAŞKAN HASAN KILCA, MİLLETVEKİLİ AHMET SORGUN İLE BİRLİKTE ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Şems-i Tebrizi Mahallesi’ni ziyaret etti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Şems-i Tebrizi Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen ve esnaf ziyareti yapan Başkan Hasan Kılca; “Karatay’ımızdaki değişim ve dönüşümü tüm hemşehrilerimizin katkısı ile desteğiyle gerçekleştiriyoruz” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ise; “AK Parti olarak her zaman vatandaşlarımızla bir aradayız” ifadelerini kullandı.

Her fırsatta ilçenin mahallelerini ziyaret eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, söz konusu ziyaretlerde belediye olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında hem vatandaşa bilgi veriyor hem de bölgenin taleplerini dinliyor. Bu kapsamda Başkan Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Şems-i Tebrizi Mahallesi’nde vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.

Bölgedeki işyerlerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerde esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Hasan Kılca ile Milletvekili Ahmet Sorgun, vatandaşın birçok konudaki talep ve isteklerini de dinledi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bölge sakinlerinin yanı sıra ülkenin ve Konya’nın gelişmesinde önemli rol oynayan esnaflarla da buluştuklarının altını çizerek; “Esnaflarımızın öneminin farkındayız. Onlar, her türlü zorluk ve sıkıntıya rağmen üretmeye, vatandaşımıza hizmet etmeye devam ediyorlar. Bizler de Karatay Belediyesi olarak ilçemizi esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Karatay’daki değişim ve dönüşümü tüm hemşehrilerimizin katkısı ile desteğiyle gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sorgun ile birlikte Alâeddin çevresindeki esnaflarımızı ziyaret ederek Merkez Öğretmen Evi’nde emekli öğretmenlerimizle de hasbihal etme imkânı bulduk. Esnafımıza bereketli kazançlar diliyor, öğretmenlerimize hoş sohbet ve muhabbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ise şunları aktardı; “AK Parti olarak her zaman vatandaşlarımızla bir aradayız. Bizler hiçbir zaman halkımızdan kopmadık kopmayacağız. Sık sık yaptığımız ziyaretlerle de hemşehrilerimizin ve ekonominin can damarı esnafımızın taleplerini dinliyoruz. Şehrimizdeki gelişmeleri, hükümetimizin ve belediyemizin hizmetleri ile ve projelerini Konyalı kardeşlerimizle paylaşıyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir bir Konya için çalışıyoruz.”

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.