Çalıştığı fırını soydu! O anları kamera kaydetti

Fırında çalışan eleman patronunun cebinden düşen kasa anahtarını alarak kasada bulunan tüm değerli eşyaları çalarak kaçtı.

Olay 30 Eylül Pazartesi günü İstanbul'un Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi'nde yaşandı. Alınan bilgilere göre, ekmek fırınında çalışan Hacı Ş., patronunun ceketinin cebinden düşen kasa anahtarını alıp kendi cebine sakladı. İş yeri sahibi işten çıkıp evine gidince Hacı Ş. dükkanda bulunan kasayı açıp içerisinde bulunan ve 500 bin TL değerindeki Ziynet eşyası ve parayı alıp çöpe atılacak olan un çuvallarının içerisine koydu. O sırada çalışanlara hiçbir şey fark ettirmeyen Hacı Ş. fırından çıkarak, kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

"Biz çıkınca hemen kasayı soymuş"
İş yerinin sahibi Emin Oğuzbey, "Bizim bir taziyemiz vardı oraya gittik. Dönüşte kardeşim kasanın anahtarını düşürüyor. Bizim çalışanımız olan Hacı Şimir anahtarı buluyor ve yanına alıyor. Biz buradan çıktıktan sonra oda hemen kasayı soymaya gitmiş tüm paramızı alıp gitti. Yengemin bilezikleri ve altınları da kasadaydı. Onları da almış. Yaklaşık 500 bin TL zararımız var. 12 gün önce başlamıştı işe." diye konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.