Konya'da, cezaevi firarisi gazetecilere racon kesti

Konya'da birçok suç kaydı bulunan şahıs yakayı ele verdi. Suç makinesi sağlık kontrollerinin ardından kendisini çeken gazetecilere racon kesti.

Konya’da çeşitli suçlardan toplamda 21 yıl 34 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve cezaevi firarisi olarak aranan bir şahıs, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla saklandığı evde yakalandı. Zanlı, sağlık kontrolü için getirildiği hastaneden çıkarken basın mensuplarına “Başlığı düzgün atın” diyerek cezaevine gönderildi.

Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma ekipleri, 27 yaşındaki Galip D.‘yi yakalamak için kapsamlı bir çalışma başlattı. Hırsızlık, kasten adam öldürme, motosiklet hırsızlığı ve suç eşyasını satın alma gibi 17 farklı suçtan hüküm giymiş olan firari, yapılan incelemeler sonucunda Karatay ilçesi Emirgazi Mahallesi’ndeki bir evde tespit edildi. Düzenlenen operasyonda Galip D. gözaltına alındı. Sağlık kontrolü sonrası cezaevine gönderilmek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne teslim edilen zanlı, gazetecilere uyarıda bulunarak “Başlığı düzgün atın” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum