Öğrencilerin gözü burda. Ara tatil ne zaman başlıyor?

Öğrencilerin gözü burda. Ara tatil ne zaman başlıyor?

Yüzbinlerce öğrenci ilk sınavlarının geride kalmasıyla Kasım'da yapılacak olan ara tatili dört gözle bekliyor. 9 günlük süresiyle öğretmen ve öğrencilere nefes aldıracak tatilin ne zaman verileceği belli oldu.

Öğrenciler ve öğretmenler Kasım ayında yapılacak ara tatili sabırsızlıkla bekliyor. İlk sınavların ve yoğun geçen eğitim-öğretim döneminin ardından Kasım tatili, öğrencilere ve öğretmenlere dinlenme fırsatı sunuyor. 9 gün sürecek bu ara tatil, derslerin yoğun temposundan uzaklaşmak isteyenler için adeta bir nefes olacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen Kasım tatilinin tarihi ise açıklandı.

Picture background

Çok sayıda öğrencinin büyük bir merakla beklediği ve her eğitim-öğretim yılında 2 defa yapılan ara tatilin ne zaman yapılacağı belli oldu. Buna göre 9 gün boyunca öğretmenlerin ver öğrencilerin okul ve sınav stresini atabileceği tatil gelecek Kasım ayında yapılacak. Peki tam tarihler ne zaman?

Picture background

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı için verilecek en yakın ara tatil 11-15 Kasım olarak belirlendi.

Diğer ara tatiller ise şu şekilde:

Birinci ara tatil: 11-15 Kasın

İkincil ara tatil: 31 Mart-4 Nisan

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.