Üniversite personel alımı başlattı. Başvurular devam ediyor

Üniversite personel alımı başlattı. Başvurular devam ediyor
Kırıkkale Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek personel alımı başvuruları sürüyor. Başvurucularda hangi şartlar aranıyor? İşte detaylar

Kırıkkale Üniversitesi'nin personel alımı başvuruları hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve başvuru süreciyle ilgili güncel bilgilere erişmek için üniversitenin insan kaynakları sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede başvuru süreci hakkında net ve güncel bilgilere ulaşarak, başvurunuzu eksiksiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Kırıkkale Üniversitesi, personel alımı için başvuruları kabul etmeye devam ediyor. Üniversite, bünyesine katılacak yeni personellerde aradığı şartları belirledi. Başvuru yapacak adayların belirli koşulları sağlaması gerekmektedir.


Kırıkkale Üniversitesi'nin personel alımı için aradığı şartlar şunlardır:

Büro Personeli “Erkek-Kadın” alımı 15 kadro için İşletme, İktisat, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Ekonometri, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi veya Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. 30 “otuz” yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS 70 almak.

Büro Personeli “Erkek-Kadın” alımı 5 kadro için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları Yönetimi veya Adalet önlisans programlarının birinden mezun olmak. 30 “otuz” yaşını doldurmamış olmak. 2022 KPSS 70 almak.

Hemşire “Erkek-Kadın” alımı 34 kadro için Hemşirelik Bölümü lisans mezunu olmak. 2022 KPSS 60 almak. 7/24 saat esasına göre nöbet usulü ve vardiyalı olarak çalışmasına engel durumu bulunmamak.

Ebe “Kadın” alımı 3 kadro için Ebelik Bölümü lisans mezunu olmak. 2022 KPSS 60 almak. 7/24 saat esasına göre nöbet usulü ve vardiyalı olarak çalışmasına engel durumu bulunmamak.

Sağlık Teknikeri “Erkek-Kadın” alımı 3 kadro için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü / Programı önlisans mezunu olmak. 2022 KPSS 60 almak. 7/24 saat esasına göre nöbet usulü ve vardiyalı olarak çalışmasına engel durumu bulunmamak.

Laborant “Erkek-Kadın” alımı 1 kadro için Tıbbi Laboratuvar veya Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Bölümü / Programı önlisans mezunu olmak. 2022 KPSS 60 almak. 7/24 saat esasına göre nöbet usulü ve vardiyalı olarak çalışmasına engel durumu bulunmamak.

Diğer Sağlık Personeli “Erkek-Kadın” alımı 2 kadro için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü / Programı önlisans mezunu olmak. 2022 KPSS 60 almak. 7/24 saat esasına göre nöbet usulü ve vardiyalı olarak çalışmasına engel durumu bulunmamak.

Diğer Teknik Hizmet Personeli “Erkek-Kadın” alımı 1 kadro için Grafik Tasarımı Programı önlisans mezunu olmak. 2022 KPSS 60 almak.

Teknisyen “Elektrik -Elektronik Teknolojisi” “Erkek” alımı 1 kadro için liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı Görüntü ve Ses Sistemleri dalından mezun olmak. 2022 KPSS 60 almak.

Teknisyen “İnşaat Teknolojisi” “Erkek” alımı 1 kadro için liselerin İnşaat Teknolojisi alanı dallarından herhangi birinden mezun olmak. 2022 KPSS 60 almak.

Teknisyen “Makine Bakım Onarım” “Erkek” alımı 1 kadro için liselerin Makine ve Tasarım Teknolojisi veya Makine Teknolojisi alanlarının Makine Bakım Onarım dalından mezun olmak. 2022 KPSS 60 almak.

Destek Personeli “Temizlik Hizmetleri” “Erkek” alımı 10 kadro için liselerin herhangi birinden mezun olmak. 2022 KPSS 60 almak.

Destek Personeli “Temizlik Hizmetleri” “Kadın” alımı 5 kadro için liselerin herhangi birinden mezun olmak. 2022 KPSS 60 almak.

Destek Personeli “Hastabakıcı” “Erkek” alımı 10 kadro için liselerin Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanının Hasta Bakımı, Yaşlı Bakımı veya Engelli Bakımı dallarının birinden mezun olmak. 2022 KPSS 60 almak.

Destek Personeli “Hastabakıcı” “Kadın” alımı 10 kadro için liselerin Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanının Hasta Bakımı, Yaşlı Bakımı veya Engelli Bakımı dallarının birinden mezun olmak. 2022 KPSS 60 almak. 7/24 saat esasına göre nöbet usulü ve vardiyalı olarak çalışmasına engel durumu bulunmamak.

Destek Personeli “Şoför” “Erkek” alımı 2 kadro için liselerin herhangi birinden mezun olmak. 2022 KPSS 60 almak. En az 5 yıllık “D” “Eski “E” sınıfı sürücü belgesi” sınıfı sürücü belgesi ile SRC1 belgesine sahip olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi “Erkek” alımı 11 kadro için liselerin herhangi birinden mezun olmak. 2022 KPSS 60 almak. Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak. “silahlı / silahsız” özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi “Kadın alımı 4 kadro için liselerin herhangi birinden mezun olmak. 2022 KPSS 60 almak. Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak. “silahlı / silahsız” özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.

Programcı “Erkek-Kadın” alımı 2 kadro için liselerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Bilişim Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar Öğretmenliği veya Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümlerinden birinden lisans mezun olmak. 2022 KPSS 60 almak.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar üniversitenin internet sitesinden başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek. Kılavuz: https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2024/05/20240517-4-9.pdf

Kaynak:BBN