Renault, Türkiye'de 450 Bin TL'ye araba satacak: Otomobil alacaklara iyi haber

Renault, Türkiye'de 450 Bin TL'ye araba satacak: Otomobil alacaklara iyi haber

Araba almak isteyenlere müjde Renault'dan geldi. İddialara göre Renault, Türkiye'de 450 bin liraya otomobil satacak.

Renault, dünya genelinde otomobil üretiminde önde gelen bir marka olarak bilinmektedir. Türkiye'de de faaliyet gösteren şirket, ikinci el otomobil piyasasına yön veren önemli bir adım attı. Binlerce ikinci el otomobili yenileyerek satışa sunan Renault, geniş bir marka ve model yelpazesi ile tüketicilere çeşitli seçenekler sunmaktadır.

Gerçek Gündem'deki habere göre; Fransa merkezli dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden Renault, on binlerce fabrika çıkışlı 2. el otomobili yenileyerek, piyasa şartlarının oldukça altına yeniden satışa sundu.

SATIŞ ÖNCESİ KONTROLLER EKSİKSİZ ŞEKİLDE YAPILIYOR

Satış fiyatları emsallerinin neredeyse yarısına denk düşen otomobiller milyonlarca insan için cazip görünse de, güvenlik endişesi ile bu otomobillere endişeyle yaklaşanların sayısı da küçümsenmeyecek kadar az. Bu nedenle Renault yetkilileri, satışa sunulan her ürünün tıpkı sıfır otomobillerde olduğu gibi eksiksiz bir güvenlik testinden geçtiğini belirtirken, yenilenmiş araç olarak satışa çıkarılan araçların test sürüşleri, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımının yanı sıra boya işlemleri, Renault Estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik), kalite kontrolü gibi birçok işlemin tamamen bitirildiği belirtildi.

aw022933-03.jpg

Fabrikada yenilenen tüm araçlarda firma tarafından onaylı yedek parçalar kullanılıyor.

BİNLERCE OTOMOBİL 450 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞA SUNULACAK

Fabrika Renault, Dacia, Fiat, Opel, Nissan, Ford, Peugeot, Volkswagen, Citroen, Hyundai, BMW, Kia, Toyota, Skoda, Audi, Seat, Honda, Land Rover, Jeep, Suzuki, Alfa Romeo, Chevrolet, Daihatsu, Jaguar, Porsche ve Volvo markaların ikinci el araçlarını yenileme işlemine başladı.

Otomobillerin satış skalasında taban fiyat 450 bin lira olarak uygulanırken, lüks tip araçlarda 2 milyon lirayı aşan bedellerle satışa sunulan otomobiller bulunuyor.

Kaynak:BBN