Ağızlıksız pitbull dehşet saçtı

Ağızlıksız pitbull dehşet saçtı

Maltepe'de yasaklı ırk olması yetmezmiş gibi ağızlıksız dolaştırılan pitbull cinsi köpek, sitenin bahçesindeki bir kediye saldırdı.

Türkiye'de başıboş köpek sorunu her geçen gün artarak devam ederken bunun yanına bir de yasaklı ırk olan pitbull cinsi yasaklı ırklar yeni bir problem olarak ortaya çıkıyor. Ağızlıkla dolaştırılması gereken bu tür köpeklerin genellikle tedbir alınmadan tedbirsizce dolaştırılması tehlikelere davetiye çıkarabiliyor.

Bugün sabah saatlerinde Maltepe'de ağızlıksız dolaştırılan pitbull cinsi köpek, sitenin bahçesindeki bir kediye saldırdı. Dehşete düşüren olayda köpeğin sahibi, kediyi kurtarmaya çalışırken çaresizlik içinde "Ben ne yapabilirim buna?" diyerek yardım istedi.

Olay, sabah saatlerinde Maltepe'de Zümrütevler Mahallesinde bulunan bir sitenin bahçesinde meydana geldi. Yasaklı ırklar arasında yer alan pitbull cinsi köpek, site sakinlerinin gözleri önünde bir kediyi parçalayarak öldürdü. Köpeğin sahibi, saldırıya müdahale etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Kediyi kurtarmaya çalışırken çaresizlik içinde "Ben ne yapabilirim buna?" diye çevredekilerden yardım istedi. Korku dolu o anlar bir site sakini tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.