Başak burcuna müjde geldi! Ay tutulması çok iyi gelecek

Başak burcuna müjde geldi! Ay tutulması çok iyi gelecek
Ay tutulmasından en çok etkilenecek burçlar listesinin başında Başaklar geliyor. Başaklar bu süreçte bir "aydınlanma" yaşayıp hayatında radikal bazı kararlar alabilir.

Parçalı ay tutulması, 17-18 Eylül arası gerçekleşecek. Bu ay tutulması bazı burçları derinden etkileyecek. Bu süreçte Başaklar, yanlış bir ilişkinin içerisinde olduğunu fark edebilir. Genel olarak ilişkilerde bambaşka bir perspektif kazanacak olan Başaklar, hayatlarındaki partnerlerinden daha farklı bir partner arayışına girebilir. Ay tutulması, Başaklar için 'bağlanma', 'iletişim' ve açıklık' kavramlarını ön plana çıkaracak. Onedio'dan alınan bilgilere göre; Yay burçlarını da hanede ve ailede bazı değişimler bekliyor. Bu süreçte kafaları da bi' tık karışık...

Yay burçları Ay tutulması sürecinde nerede yaşamak isteyip istemediğini tam anlamıyla belirleyecek ve rotayı yeniden belirleyecek ya da bir aile üyesinin kendisine ihanet ettiğini fark edecek. Yay burçlarının bu süreçte daha 'düzen' hastası olarak görebilmek mümkün. İkizler burcuna mensup olanlar da kariyerlerinde ve çevresinde daha otorite sahibi oldukları bir döneme giriyor. Yani anlayacağınız, İkizler'i daha farklı bir kariyer seçeneğini tercih ettiğini görebiliriz. Şu anki işlerinde memnun olmayan İkizler'i için kendini kariyer konusunda tekrardan keşfettiği bir dönem bekliyor. İkizler bu süreçte aile problemleri yaşıyorsa bunun dönemsel olduğunu fark edecek.

Ve son olarak Balıklar...
Balıklar bu dönemde hayatındaki toksik kişileri tek tek eliyor. Ay tutulmasının en çok yaradığı Balık burçları için 'arınma' ve 'fabrika ayarlarına dönme' gibi radikal şeyler var. Ayrıca Balıklar, bu süreçte kendi kimlikleriyle ve oldukları kişiyle gurur duyuyor ve barışıyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.