Cem Garipoğlu için harekete geçildi! Mezar açılıyor

Cem Garipoğlu için harekete geçildi! Mezar açılıyor

Münevver Karabulut cinayetinin sorumlusu Cem Garipoğlu'nun mezarı açılıyor.

Münevver Karabulut cinayetinin faili Cem Garipoğlu’nun mezarı, yıllar sonra yeniden açılıyor. Garipoğlu’nun defnedildiği Karacaahmet Mezarlığı’nda, polis ekipleri güvenlik önlemleri alarak nöbet tutmaya başladı. Mezarın, yarın (3 Ekim Perşembe) saat 11.00’de açılacağı belirtildi.

Cem Garipoğlu, 2009 yılında Münevver Karabulut’u vahşice öldürerek Türkiye’yi sarsan bir suçun faili olmuştu. Cinayet sonrasında saklanmayı başaran Garipoğlu, bir süre sonra yakalanarak tutuklanmış ve yargılanmıştı. 2014 yılında ise cezaevindeki hücresinde ölü bulunmuştu. Yetkililer, Garipoğlu’nun intihar ettiği yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

cem-garipoglu-munevver-karabulut.jpg

Ancak geçtiğimiz günlerde Karabulut ailesinin avukatı, uzun süredir kamuoyunda dolaşan şüpheler ve iddialar nedeniyle Cem Garipoğlu’nun mezarının açılacağını duyurmuştu. Mezar açma işleminin, ölümüne ilişkin kesinlik kazanamayan bazı sorulara cevap vereceği düşünülüyor.

Olayın medyada yeniden gündeme gelmesi, kamuoyunun dikkatini bir kez daha Münevver Karabulut cinayetine çekti. Ailenin adalet arayışı ve şüphelerin giderilmesi yönündeki talepleri, mezarın açılmasının en önemli sebepleri arasında gösteriliyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum