Diyanet İşleri Başkanlığı'nda şok iddia!

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda şok iddia!
Diyanet İşleri Ali Erbaş'ın konut giderlerinin Diyanet bütçesinden karşılandığı iddia edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın yaşadığı konutun sabit giderlerinin, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bütçesinden karşılandığı iddiaları gündeme geldi. Üç katlı ve 450 metrekarelik kullanım alanına sahip olan bu konutta, Diyanet personellerinin çeşitli hizmetlerde görevlendirildiği öne sürülüyor.

Ali Erbaş'ın eşinin emirlerine uyuyorlar

Mustafa Bildirici'nin haberinde yer alan bilgilere göre, her sabah saat 09.30’da Diyanet İşleri Başkanlığı’nın daimi işçilerinden iki kişi, Başkanlık Konutu’na giderek villanın temizlik işlerini üstleniyor. Temizlik personelinin, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş’ın talimatları doğrultusunda çalıştığı ve akşam saatlerinde işlerini tamamlayarak tekrar başkanlığa döndükleri iddia ediliyor.

Ayrıca, temizlik işçilerine villanın bahçe bakımı ve kışlık gıda hazırlığı gibi işlerin de yaptırıldığı belirtiliyor. Hatta, Seher Erbaş’a hizmet etmek amacıyla hac ziyaretine götürüldükleri iddiası da gündeme geldi.

Henüz açıklama gelmedi...

Bunun yanı sıra, Başkan Erbaş’ın yaşadığı konutun elektrik, su, internet ve telefon gibi sabit giderlerinin de yine başkanlık bütçesinden karşılandığı iddialar arasında yer alıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, bu iddialar kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum