Sedat Peker parti mi kuruyor?

Sedat Peker'in siyasi parti kuracağına dair iddiaya**Sedat Peker’in Parti Kuracağı İddialarına Avukatı Ersan Barkın’dan Yalanlama**Hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in, Türkiye’ye dönüp bir siyasi parti flaş cevap Peker'in avukatından geldi
Sedat Peker parti mi kuruyor?

Hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in, Türkiye’ye dönüp bir siyasi parti kuracağına yönelik iddialar üzerine avukatı Ersan Barkın bir açıklama yaptı. Barkın, Peker’in böyle bir girişiminin bulunmadığını ve iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Son dönemde sosyal medyada, Sedat Peker’in 'Halkın Sesi Partisi' adıyla bir siyasi parti kurma hazırlığında olduğuna dair söylentiler yayıldı. Ancak Peker’in avukatı Ersan Barkın, bu söylentilerin doğru olmadığını belirtti ve kamuoyunu şu sözlerle bilgilendirdi:

"Son günlerde, müvekkilim Sedat Peker’in yakın çevresi aracılığıyla bir siyasi parti kurma çalışmaları içinde olduğu sıkça dile getirilmektedir. Fakat müvekkilim, şu anda herhangi bir parti kuruluş sürecinde yer almamaktadır. Özellikle 'Halkın Sesi Partisi' isimli oluşumun, müvekkilimle hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır."

Barkın, bu oluşuma katılacak kişilerin ileride maddi ve manevi zararlara uğrayabileceklerini belirterek, bu durumdan Peker'in sorumlu olmayacağını da ekledi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.