ASLIM CANLANIYOR

Yapımları devam eden ve inşaatına başlanacak yeni sanayi siteleri ve ticaret merkezleri Anadolu’nun parlayan yıldızı Konya’nın üretim gücüne katkı sağlayacak, ticaret hacmini geliştirecek. Yeni dönemde özellikle protokol yolu olarak da bilinen Ankara Çevre Yolu bağlantılı yol güzergahları cazibe merkezi olacak
ASLIM CANLANIYOR

ASLIM CADDESİ GÖZDE OLACAK

Konya’da yeni sanayi siteleri hızla yükseliyor. Hem Büyükşehir Belediyesi hem de özel sektörün hayata geçirdiği yatırımlarla inşa edilen sanayi siteleri şehrin üretim gücünü arttırıp ticaret hacminin genişlemesine olanak sağlayacak. Yeni dönemin yıldızı ise protokol yolu olarak da adlandırılan Ankara Çevre Yolu bağlantılı bölgeler olacak. Yeni sanayi siteleriyle birlikte Aslım Caddesi yeni dönemin yıldızı olacak.

YENİ SANAYİ SİTESİ YÜKSELİYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin arsa tahsisini yaptığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından şehre kazandırılacak Yeni Sanayi Sitesi’nin inşası tüm hızıyla sürüyor. Dört etapta 2 bin 690 sanayi dükkanı ve 134 ticari dükkanın yapımıyla birlikte kent merkezinde kalan Eski Sanayi ve Karatay Sanayinin taşınması gerçekleşecek.

LARENDE ESNAFINA DÜKKAN

Ereğli Yolu üzerinde ise eski hayvan pazarının olduğu yerde Larende esnafı için dükkanlar inşa edilecek. 16 Haziran’daki ihalenin ardından yaklaşık 10 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip betonarme + çelik çatı dükkanlar Larende esnafına teslim edilecek. Böylelikle bölgedeki hareketlilik artacak ve Şehir Hastanesi’nin karşısındaki atıl bölge değer kazanacak.

ASLIM CANLANIYOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.