Ceviz Kabuğu, gündemi sarsacak

BBN Türk ekranlarının ilgiyle izlenen Ceviz Kabuğu programı bu hafta birbirinden değerli konuklarla gündemi derinden sarsacak konuları ele alacak.
Ceviz Kabuğu, gündemi sarsacak

Türkiye’nin en sevilen programları arasında olan Ceviz Kabuğu programı bu hafta birbirinden önemli konularla gündemi sarsacak. Hulki Cevizoğlu, her zamanki moderatörlüğünü yaptığı programa bu hafta konuk olarak katılacak. Ceviz Kabuğu’nun bu haftaki moderatörlüğünü ise Defne Sarısoy yapacak. Programın diğer konukları ise, Prof. Dr. Fırat Purtaş, Doç. Dr. Ergenekon Savrun, Dr. Levent Ersin Orallı olacak.  27 yıllık Ceviz Kabuğu programında bu kez bir ilk yaşanacak ve 27 yıllık moderatör Dr. Hulki Cevizoğlu, kendi programına konuk olacak.

MONTRÖ, KANAL İSTANBUL VE SOYKIRIM YALANLARI CEVİZ KABUĞU’NDA

2 Mayıs Pazar günü saat 20:30’da BBN Türk ekranlarında yayınlanacak Ceviz Kabuğu’ programında, Montrö Boğazlar Sözleşmesi, Kanal İstanbul projesi  ve Sözde Ermeni soykırım yalanları ele alınacak. Bunun yanında Türkiye’nin gündeminden düşmeyen uluslararası gelişmeler değerlendirilirken, Montrö Boğazlar Sözleşmesi nedir, neyi içerir, Türkiye ve süper devletler açısından hangi önemi taşıyor sorularına cevap aranacak.

Uzun süre gündemde olan Kanal İstanbul projesi hakkında niçin iki zıt görüş ortaya çıktı, gerçekler neler? Kanal İstanbul yapılabilir mi, uluslararası engeller var mı, kim doğru söylüyor kim söylemiyor? Konuları masaya yatırılacak.

SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI YALANI ORTAYA ÇIKARILIYOR

ABD Başkanı Biden’ın 24 Nisan’da dile getirdiği “emperyalist bir yalan" olan sözde soykırım iddialarının ardındaki gerçeklerin ele alınacağı Ceviz Kabuğu programında Batı’nın işlediği soykırımların tarihi ve halen işlemeye devam ettiği soykırımsal politikalar gündeme getirilecek.

BBN Türk, Kablo TV, D-Smart ve Türksat 4A platformlarında yayın yapmaya devam ediyor.

BBN Türk’in frekans bilgileri şu şekilde,

KABLO TV

- 72. Kanal

D-SMART

- 38. Kanal

TÜRKSAT 4A

- Frekans : 12729 ,

- Sembol Rate : 30000 ,

- Polarizasyon : V(Dikey) ,

- FEC Değeri : 2/3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.