İçişleri Bakanı Süleyman Soylu BBN Türk’e konuk oluyor!

Moderatörlüğünü Talat Atilla ve Tamer Korkmaz’ın yaptığı Perde Arkası’nın bu haftaki konuğu, Süleyman SOYLU oluyor.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu BBN Türk’e konuk oluyor!

İçişleri Bakanı Soylu BBN Türk ekranlarına çıkıyor

Ekranların en yeni haber kanalı BBN Türk’te Talat Atilla ve Tamer Korkmaz’ın sunduğu Perde Arkası’nın bu haftaki konuğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olacak. Yaklaşık 6 aydır hiç televizyona konuk olmayan Bakan Soylu,  uzun süren sessizliğini BBN Türk’ün canlı yayınında bozacak. 
Bakan Soylu merakla beklenen programda muhalefete yönelik sarf ettiği "Bu millet 2023'te size öyle bir ders verecek ki… Kendi partinize bile gelemeyeceksiniz" sözlerinin ne anlama geldiğini anlatacak. ‘Türkiye'de keskinleştiği söylenen iktidar karşıtlığı’ iddiaları ışığında Türk siyasetindeki gerginliğin ulaştığı noktanın masaya yatırılacağı programda Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın son anketlere göre oy oranları da açıklanacak. 
Deneyimli gazeteciler Talat Atilla ve Tamer Korkmaz’ın sorularını yanıtlayacak Bakan Soylu ayrıca, “Türkiye ABD'nin hasmane tavrına karşı nasıl bir çözüm bulaca, ne gibi bir karşılık verecek?” ve “Yurt içinde ve Kuzey Irak’ta terörle mücadelede hangi aşamaya gelindi?” sorularıyla iç ve dış siyasetteki son durumu anlatacak. Bakan Soylu’nun konuk olacağı Perde Arkası programı 5 Kasım Cuma günü saat 20.30’da BBN Türk ekranlarında olacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu BBN Türk’e konuk oluyor!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.