Şehidimizi son yolculuğuna uğurladık

Şehidimizi son yolculuğuna uğurladık

Siirt'in Pervari ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Burak Aydoğan için Konya'nın Seydişehir ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Siirt Pervari ilçesinde, operasyonel faaliyet yürüten askerleri taşıyan zırhlı aracın (Kirpi) kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Burak Aydoğan memleketi Konya'nın Seydişehir ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Antalya'ya uçak ile gelen Aydoğan oradanda uçakla Konya'ya helikopter ile Seydişehir'e getirildi. Baba ocağında alınan helalliğin ardından cenaze namazına geçildi. Pazar yerinde kılınan Cenaze namazına Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak, İçleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutan yardımcısı  Korgeneral Ali Çardakçı, Garnizon Komutanı Hv. Tuğgeneral Fidan Yüksel, Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Seydişehir Kaymakamı  Aydın Erdoğan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal siyasi parti temsilcileri sivil toplum kuruluşu temsilcileri şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit uzman cavuş Burak Aydoğan akyol mezarlığına kuzeni şehit Emre Horoz'un yanına defnedildi. defnedildi.
Saygı atışının ardından Şehit ailesine bayrak verilmesiyle dualarla defin islemi son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.