Ufukta seçim mi var?

Ufukta seçim mi var?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta yaptığı “Yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Sahaya inerek milletimizin derdiniz dinleyeceğiz” söylemi Konya teşkilatını harekete geçirdi

TEŞKİLAT SAHAYA İNDİ

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta teşkilat mensuplarına yönelik, “Sahaya iniyoruz” mesajının ardından Konya teşkilatı harekete geçti. Özellikle belediye başkanları yoğun bir şekilde sahada boy gösteriyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe gezilerine başlarken merkez ilçe belediye başkanları da esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile yüz yüze iletişim gerçekleştiriyor.

BAŞKANLAR MESAİDE

Haftayı Mevlana Müzesi’nin açılışı ile başlatan, çarşamba günü de Mevlana Meydanı’nda ortak basın açıklaması yapıp bisiklete binerek farkındalık mesajı veren başkanlar, bunun yanı sıra esnaf ile görüşüp pandemi sonrası sürece ilişkin vatandaşın talep ve beklentilerini bire bir dinliyor. Salgın nedeniyle zorunlu olarak bir süredir ara verilen Cuma buluşmaları da sosyal mesafe kurallarına uyularak ve esnaf ziyareti şekliyle yeniden başlatıldı.

ERDOĞAN MESAJ VERDİ

Erdoğan, teşkilat mensuplarına yönelik mesajında, “Hiçbir zaman milletimize sadece seçimden seçime giden bir parti olmadık. Unutmayınız siyaset girmekle talip olduğumuz tek şey milletimizin hizmetkarlığıdır. Bunun için hemen yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek kendimizi anlatacak onun da derdini dinleyeceğiz” demiş ve erken seçim iddialarına farklı bir boyut kazandırmıştı.

AK PARTİ’DEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, partisinin gündeminde erken seçim bulunmadığını vurgulayarak, "Seçimler 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır. Öncesinde bizim seçim yapmak gibi bir gündemimiz bulunmamaktadır" dedi. Muş, "Kurulan partiler ya da kurulacak olan partiler 2023 yılında yapılacak seçimlere mevcut hukukumuza göre teşkilatlarını kurmak suretiyle girebilirler" ifadesini kullandı. BBN HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.