AK Parti Konya'da değişim olacak mı? İşte kritik görüşme

AK Parti'de il bazlı değerlendirme süreci başladı. AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir; Konya İl Başkanı Hasan Angı ve milletvekilleriyle kritik bir görüşmeye imza attı
AK Parti Konya'da değişim olacak mı? İşte kritik görüşme

8. Olağan Büyük Kongre sürecini resmen başlatan AK Parti’de il bazlı değerlendirme süreçleri de başladı. AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir; Konya İl Başkanı Hasan Angı ve milletvekilleriyle kritik bir görüşmeye imza attı. AK Parti’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında 8. Olağan Büyük Kongre süreci resmen başlarken 2028 yılı seçimleri için de düğmeye basıldı.

whatsapp-image-2024-09-04-at-13-11-42-001.jpeg

Büyük kongre öncesinde partide köklü değişiklikler yaşanacak. Bunun için Genel Başkan Yardımcılarının il bazlı yapacağı çalışmaların ardından Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a rapor sunulacak ve partinin her kademesinde ciddi bir değişim yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir Konya heyetini ağırladı. İl Başkanı Hasan Angı ve Konya milletvekilleriyle değerlendirmeler yapan Kandemir’in Konya için vereceği rapor merakla bekleniyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.