Flaş gelişme! Konyalı vekil partisinden istifa mı ediyor?

Son günlerde sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan Konya Milletvekili'nin partisinden istifa edeceği haberlerine net açıklama geldi.
Flaş gelişme! Konyalı vekil partisinden istifa mı ediyor?

Son dönemlerde yaşanan Yeniden Refah Partisi istifaları gündeme bomba gibi düşüyor. Meclis'te 5 tane vekili bulunan ve bir vekili de Konya'dan çıkartan Yeniden Partisi'nde şok iddia gündeme geldi. Söz konusu YRP Konya Milletvekili partisinden istifa edecek iddialarına cevap geldi. Konuyla ilgili BBN Haber'den Cihad Alpan'a açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, istifa ile ilgili herhangi bir şey söz konusu değil dedi. Milletvekili Yüksel, "Biz partimizin kurucularındanız. İstifamız söz konusu olmaz.

yrp-konya-milletvekili-ali-yuksel-hakkinda-uc-esi-olduguna-dair-cikan-haberlere-yanit-gecikmedi-haberler-tezvirattan-ibarettir-5bxi.webp

Bu tür haberler bu tür bilgiler tamamen kirlilikten ibarettir. Biz sonuna kadar davımızı savunacağız. Türkiyemiz için hayra motor, şerre fren olmaya devam edeceğiz. Allah izin verirse Yeniden Refah Partisi çatısı altında milletimizin haklarını savunmaya ve aramaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.