Karapınar'dan deprem bölgesine yardım eli

Karapınar'dan deprem bölgesine yardım eli
"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi kapsamında Karapınar’dan deprem bölgesindeki kardeş okullara ihtiyaç malzemeleri gönderildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı ortaklığında hayata geçirilen "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi kapsamında Karapınar’dan deprem bölgesindeki kardeş okullara ihtiyaç malzemeleri gönderildi. Karapınar TOKİ Yavuz Selim okulu ÇEDES projesi ile İskenderun ilçesindeki Selahattin Alanya kardeş okulları ile irtibata geçerek belirlenen ihtiyaçlardan acil olanları hazırladı. Hazırlanan malzemelerden oluşan araç Öğrencilere malzemeleri ulaştırdı.

Karapınar TOKİ Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Süleyman Karadeniz, “ÇEDES Projesi kapsamında eşleştirildiğimiz İskenderun Selahattin Alanya kardeş okulumuza öğrencilere tatil kitabı, hikâye kitabı, oyuncak malzemelerini teslim edildi. Destek olmak için 16 Sınıf Öğretmen ve İdarecilerin katıldığı ziyaret ile oradaki öğrencilerimize ve meslektaşlarımıza moral verildi. Selahattin Alanya İlkokul öğrencilerine g her sınıf düzeyinde 250 adet Yaz Tatil Kitaplarını öğrencilere hediye ettik. Sınıflarda öğrencilerle Akıl ve Zeka Oyunları oynayıp, bilgi alışverişinde bulundular. Ayrıca Anasınıfı ve Hafif Düzey Özel Eğitim Sınıf Öğrencilerine çeşitli oyuncak ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. ÇEDES projesi çerçevesinde proje koordinatörlerine, okul yöneticilerine, öğretmenlere, destek sağlayan öğrenci ve velilere dayanışmadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.