Karatay Halk Ekmek fiyatı belli oldu

Karatay Halk Ekmek fiyatı belli oldu
Konya’da normal fırınlarda 200 gram ekmek geçtiğimiz haftadan bu yana 5 TL’den satılırken, Karatay Belediyesi Halk Ekmek satış büfeleri de fiyat güncellemesine gitti

Karatay Belediyesinin vatandaşın daha ucuz ve sağlıklı ekmek temin etmesi amacıyla yıllardır yürüttüğü Halk Ekmek uygulaması büyük ilgi görüyor. Belediyenin ilçenin büyük bölümündeki satış büfeleri aracılığıyla vatandaşa ucuz ekmek imkanı tanıdığı büfelerde satış fiyatı bugün itibariyle değişti.

Konya’da normal fırınlarda 200 gram ekmek geçtiğimiz haftadan bu yana 5 TL’den satılırken, Karatay Belediyesi Halk Ekmek satış büfeleri de fiyat güncellemesine gitti. Buna göre bugün itibariyle 200 gram ekmeğin büfe satış fiyatı 4 TL oldu.

fljdscqxwaaw170.jpg

Daha önce Karatay Halk Ekmek fiyatları 3 lira 25 kuruştu. Serbest piyasanın altında ekmek satmaya devam eden Karatay Belediyesi, özellikle kalabalık aileler için ekmekte önemli bir avantaj sunuyor. Günde 10-15 ekmek aldıklarını dile getiren bazı vatandaşlar, piyasanın 1 lira altında aldıkları ekmeklerle bütçelerine önemli ölçüde katkı sağladıklarını ifade ederek uygulama için Karatay Belediyesine teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum