Karatay’a muhteşem kapalı tenis kortu. Maliyeti belli oldu

Karatay Belediyesi gençlik ve spor yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. İçerisinde üç adet tenis kortunun bulunduğu tesisin temeli atılacak...
Karatay’a muhteşem kapalı tenis kortu. Maliyeti belli oldu

Karatay Belediyesi gençlik ve spor adına yapmış olduğu yatırım ve çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. Belediye tarafından ihalesi gerçekleştirilen kapalı tenis kortu Bodrum + Zemin + 1. katlardan oluşan idare binası ile toplam yaklaşık 2873 m² Betonarme ve Çelik Karkas İnşaat olarak planlandı.

whatsapp-image-2023-08-08-at-16-07-50-1.jpeg

Ulubatlı Hasan Mahallesinde 10 Ağustos Perşembe günü temel atma töreni gerçekleştirilecek kapalı tenis kortunun 180 gün içerisinde teslim alınarak Konya’nın ve Karataylıların hizmetine sunulması planlanıyor.

whatsapp-image-2023-08-08-at-16-07-50-3.jpeg

Kapalı Tenis Kortu’nun içerisinde üç adet tenis kortunun yanı sıra soyunma ve dinlenme odaları da yer alacak. Yine kafeterya ve teras bölümlerinde sporcular ve yakınları antrenman öncesi ve sonrasında keyifli vakit geçirecek.
İHALEYİ KİM ALDI?
Karatay Belediyesi tarafından yaklaşık maliyeti 26 milyon 759 bin 650 lira olarak hesaplan Karatay Kapalı Tenis Kortu yapılan ihale sonucunda en düşük teklifi veren firmaya 30 milyon 388 bin lira karşılığında ihale edildi. 46,6 milyon liraya kadar çıkan teklifler içerisinde en uygun teklifi veren Aseba İnşaat Taahhüt Madencilik Akaryakıt ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ihaleyi kazanan taraf oldu.

whatsapp-image-2023-08-08-at-16-07-50.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum