Karatay’da Cuma buluşmaları sürüyor

Karatay’da Cuma buluşmaları sürüyor
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında Şems-i Tebrizi Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cuma Namazı’nı Şems-i Tebrizi Camii’nde kılan Başkanlar, namaz sonrasında vatandaşlarla hasbihal ettiler. Karatay Belediyesi tarafından her hafta ilçenin farklı bir mahallesinde gerçekleşen Cuma Buluşmaları devam ediyor. Buluşmaların bu haftaki adresi Şems-i Tebrizi Mahallesi oldu. Şems-i Tebrizi Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, vatandaşlardan ve bölge esnafından gelen istekleri ve önerileri de tek tek dinlediler. Cuma Buluşması’nda Başkan Uğur İbrahim Altay ve Başkan Hasan Kılca’ya AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı mensupları, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclisi üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti. Vatandaşa belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Karatay’da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Gelenekselleşen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizin taleplerini yerinde değerlendiriyoruz. Bu buluşmalar, yapılan hizmetlerin anlatılmasına, mahallelerimizin eksiklerinin yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağlarken, kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine de vesile oluyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

karatayda-cuma-bulusmasi-2.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da Cuma Buluşmaları’nın önemine değindi. Başkan Altay şunları aktardı; “Bu buluşmalar hemşehrilerimizle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Her yaştan hemşehrimizi dinliyor, şehrimiz adına onların bize ilettikleri fikir ve önerileri önemsiyoruz. Hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destekle şehrimizin yarınlarının bugünden daha güzel olması için var gücümüze çalışmaya devam ediyoruz.”

karatayda-cuma-bulusmasi-4.jpg

BAŞKANLAR AK PARTİ KARATAY İLÇE TEŞKİLATI’NIN AŞURE İKRAMI PROGRAMINA DA KATILDILAR

Öte yandan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı; birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesi Muharrem ayı dolayısıyla AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’nın aşure ikramı programına da katıldılar. Hükümet Meydanı’nda dualarla başlayan etkinlikte başkanlar; aşure kazanının başına geçerek, vatandaşlara aşure ikram ettiler.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.