Konya Milletvekili'nden iktidara servis çağrısı!

Eylül ayının gelmesi ile birlikte aileler kara kara servis ücretlerini düşünmeye başladı. Bu kapsamda CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, gündeme dair açıklama yaptı.
Konya Milletvekili'nden iktidara servis çağrısı!

Servis ve yemek ücretleri ile ilgili konuşan CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, "Eylül ayı gelince gündem maddesi okulların açılması oluyor. Her evin tek gündemi okulların açılması oluyor. Aileme yük oluyormuyum diyen çocuklar bile bedenlerinde bunu hissediyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 çocuk tavsiyesi ile biz de buna göre hesap yaptık. 3 çocuk toplamda 29 bini aşkın rakam yapıyor. Aylık ise 4 bin olan servis ücretlerine asgari ücretli bir baba yetişebilir mi? Sadece çocukların okula ulaşması en kısa mesafe üzerinden hesap yaptık.

img-20230906-120600.jpg

Şimdi bize mazot ve araç masraflarından bahsedecekler. Şimdi AK Parti'ye buradan seslenmek istiyorum. Siz bu ailelerin mücadelesini anlamıyorsunuz. Sizlere seslenmek istiyorum hem aile hem servisçiler olarak bu masraflar ile başarı gelir mi? Kitap desteği var şimdi ise servis ücreti desteği istiyoruz. 12 yaş ve altı çocuklara biz servisin Devlet tarafından ücretsiz olmasını istiyoruz. Hem de çocuklara öğlen ücretsiz yemek hizmeti istiyoruz. Servis ücretlerinde servisçilere de destek çıkalım ve bazı giderleri onları vergisiz verelim. Ekonomik giderlere destek çıkması için Cumhurbaşkanı ve AK parti iktidarının çözüme davet ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.